Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 466854

CS Solingen Sada nádobí Trapani 9 ks (CS-027971)

CS Solingen Sada nádobí Trapani 9 ks (CS-027971)

Sada 9 dílů nádobí Trapani s nerozbitnými skleněnými poklicemi s otvory pro únik páry, pogumovanými rukojeťmi a úchytkami, které vám velice usnadní vaření a přenášení nádobí. 9 kusů nádobí z litého hliníku s nepřilnavým povrchem a 3 vrstvým plástvovým dnem. Sada je vhodná k použití pro všechny druhy vařičů – indukční, halogenové, sklokeramické varné desky a elektrické či plynové sporáky. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 199 Kč
Zboží od: MALL
3 199 Kč

Popis

Sada obsahuje:

  • rendlík Ø 16 cm + skleněná poklice
  • hrnec Ø 16 cm + skleněná poklice
  • hrnec Ø 20 cm + skleněná poklice
  • hrnec Ø 24cm + skleněná poklice
  • pánev na smažení Ø 24 cm

materiál: litý hliník s nepřilnavým antiadhezním povrchem a třívrstvým plástvovým dnem Procalon Plus – vyvinuto speciálně firmou CS Solingen

  • rovnoměrná distribuce tepla uvnitř hrnců či pánví a rychlé zahřátí na požadovanou teplotu
  • úchytky a rukojeti mají pogumované rukojeti pro zabránění vyklouznutí nádobí z rukou
  • včetně poklic ze žáruvzdorného skla s otvory pro únik páry
  • oproti jiným litým kovům je hliník velice lehký a tak zaručuje komfort při manipulaci
  • vhodné pro všechny druhy vařičů
  • vhodné i do myčky

Vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukce.

Indukce: Nádobí pro indukci nemusí být speciální, potřebuje mít jen feromagnetické dno, protože pod sklokeramickou deskou je indukční měděná cívka a v ní vytváří vysokofrekvenční proud magnetické střídavé pole. Tak se rozkmitají molekuly kovu ve feromagnetickém dnu nádoby, to se zahřívá a od něj pak připravovaný pokrm. Indukční nádobí velmi dobře poznáte. Na jeho dně zespodu najdete grafický symbol cívky – několik vlnovek nad sebou, případně slovní označení Induction.

– Při vaření se šetří energie díky kratšímu ohřevu, ale také tím, že se varná zóna přizpůsobí velikosti nádobí, zahřívá se pouze dno. Indukce má tak více než 90 % účinnost, zatímco varné zóny sklokeramiky přibližně 60 % a plynu 50 %.

– Indukce má velikou výhodu v tom, že po sejmutí nádobí plotýnka končí ihned s ohřevem, není třeba manuální vypnutí. Cívka pod deskou prostě potřebuje „partnera“ pro elektromagnetickou indukci.

Sklokeramická deska: je rovněž úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné.

Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: